El soci d’Urdangarin li demana 10 milions pel seu silenci

L’exsoci d’Iñaki Urdangarin, l’empresari Diego Torres, li demana al duc de Palma 10 milions d’euros pel seu silenci. Segons publica el diari “El Mundo”, l’advocat de Torres ha demanat aquesta quantitat a Undargarin a canvi de no fer públics uns 200 correus electrònics que demostrarien que tant el rei com la infanta Cristina estaven implicats en les irregularitats de l’Institut Noós.

Torres, que va esperar que el seu exsoci declarés davant del jutge per a fer la petició, va començar la negociació reclamant 30 milions d’euros, però al final ha rebaixat la xifra a un terç d’aquesta quantitat per unes proves, segons l’advocat, que podrien fer “un dany irreversible” a la monarquia.

A més de posar com a condició “sine qua non” que l’empresari no vagi a la presó, el lletrat de Torres exigeix que el duc de Palma li pagui la seva minuta d’un milió d’euros, que li busquin una feina a l’empresari menorquí i que també paguin la indemnització d’1,2 milions d’euros que exigeix el jutge del cas del matrimoni Torres-Tejeiro. Tot això, segons el diari, al marge del pacte que tant Urdangarin com Torres han plantejat a la fiscalia per eludir la presó a canvi de declarar-se culpables i tornar els diners que haurien aconseguit irregularment a través de l’Institut Nóos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *