El front espanyol: Navarro, Camacho i Rivera

El front espanyol: Pere Navarro, Alícia Sánchez Camacho i Albert Rivera. Els candidats del PSC, PP i Ciutadans han concedit una entrevista aquest diumenge al diari ‘Abc’, i apareixent tots tres en portada sota el títol conjunt de “No a la independència”. “Parlen els tres candidats que defensen la unitat d’Espanya”, precisa en un subtítol el rotatiu madrileny.

Camacho, que apareix en tamany més gran a la portada, afirma en l’entrevista que CiU vol portar Catalunya “a un desert de quaranta anys”. Navarro també carrega contra el president de la Generalitat, Artur Mas, indicant que aquest utilitza la independència “com a cortina de fum”. I finalment Rivera assenyala amb aparent ironia que “Catalunya està en la ruina, però tenim una ambaixada”.

‘Abc’ complementa la portada amb una quarta entrevista amb la mateixa temàtica a la duquessa d’Alba, la principal fortuna d’Espanya, que es pronuncia també en contra de la sobirania catalana. “El que passa a Catalunya és molt poc patriota”, indica el titular de l’octogenària Cayetana Fitz-James Stuart.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *